Васил Василев демонстрира как човек може да започне бизнес за 2790 лв.

Васил Василев демонстрира как човек може да започне бизнес за 2790 лв.

07.04.2011Свали PDF

Дима Тонева, В-к Национална Бизнес Поща, 28.03 - 03.04.2011г.

 

На пролетното изложение Стройко 2000 в НДК София, Васил Василев от Интеза ООД демонстрира колко лесно и бързо може да се стартира бизнес с оборудване на Silca Италия и TORMEK Швеция.

Компаниите са избрали стабилно партньорство за подкрепа на бизнеса с Интеза ООД - представител на компаниите за ключарско и заточващо оборудване за България и региона.

 

Само по време на изложението бяха приети 16 заявки за машини за заточване на инструменти с водно охлаждане TORMEK!

 
 
Безгрижният контрол на достъп в жилищата

Безгрижният контрол на достъп в жилищата

21.02.2011Свали PDF

Уебсайт на сп. Жилища, Февруари 2011

Животът определено става по-лесен, когато ключодържателят стане по-лек и за всички врати в собствеността си носим един ключ.

Когато повече от един човек борави с повече от една врата, отключването и заключването им може да се превърне в сериозна бъркотия, компрометирайки нивото на сигурност в жилищната среда.
Самостоятелно или в комбинация с електроника, която автоматизира отключването и отварянето на вратите, системата за контрол на достъп внася организация и безопасност.

Нека да проследим трите най-често срещани ситуации и какво отваря и какво – не, един потребител при всяка от тях...ОЩЕ

 
 
 
 
Abloy Acitve новини

Abloy Acitve новини

12.07.2010Свали PDF

Намерен е начин за борба със стафиликоковите инфекции! Изобретение на Abloy Oy Финландия решава един от големите про- блеми в сферата на здравеопазването и хранително-вкусовата промишленост в ЕС – дръжки за врати с антибактериално покри- тие. Иновационното покритие е тествано и сертифицирано според ISO22196 за ефективност в борбата с Метицилин резистентен Ста- филококус ауреус (МРСА)! Дръжките на вратите задържат мръсо- тия, пот и мазни наслоявания, създавайки благоприятна среда за развитието на бактерии. Покритието унищожава 99 % от познати- те бактерии за 24 часа и значително намалява техните темпове на растеж! Този месец покритието ще навлезе на българския пазар върху дръжки за врати с търговското име Abloy Active. Ще бъде на- лично в бяло и сиво. Повече информация можете да намерите при официалния представител Abloy Oy за България „Интеза“ ООД.