търсене ТЪРСЕНЕ

анкета АНКЕТА

Откъде разбрахте за нас?
Интернет 31.37%
Радио 19.61%
Списание/брошура 5.88%
Друга фирма 21.57%
Приятел 21.57%
Благодарим ви!
Гласувай
twitter
Васил Василев демонстрира как човек може да започне бизнес за 2790 лв.

Васил Василев демонстрира как човек може да започне бизнес за 2790 лв.

07.04.2011Свали PDF

Дима Тонева, В-к Национална Бизнес Поща, 28.03 - 03.04.2011г.

 

На пролетното изложение Стройко 2000 в НДК София, Васил Василев от Интеза ООД демонстрира колко лесно и бързо може да се стартира бизнес с оборудване на Silca Италия и TORMEK Швеция.

Компаниите са избрали стабилно партньорство за подкрепа на бизнеса с Интеза ООД - представител на компаниите за ключарско и заточващо оборудване за България и региона.

 

Само по време на изложението бяха приети 16 заявки за машини за заточване на инструменти с водно охлаждане TORMEK!

 
 
Безгрижният контрол на достъп в жилищата

Безгрижният контрол на достъп в жилищата

21.02.2011Свали PDF

Уебсайт на сп. Жилища, Февруари 2011

Животът определено става по-лесен, когато ключодържателят стане по-лек и за всички врати в собствеността си носим един ключ.

Когато повече от един човек борави с повече от една врата, отключването и заключването им може да се превърне в сериозна бъркотия, компрометирайки нивото на сигурност в жилищната среда.
Самостоятелно или в комбинация с електроника, която автоматизира отключването и отварянето на вратите, системата за контрол на достъп внася организация и безопасност.

Нека да проследим трите най-често срещани ситуации и какво отваря и какво – не, един потребител при всяка от тях...ОЩЕ

 
 
 
 
Abloy Acitve новини

Abloy Acitve новини

12.07.2010Свали PDF

Намерен е начин за борба със стафиликоковите инфекции! Изобретение на Abloy Oy Финландия решава един от големите про- блеми в сферата на здравеопазването и хранително-вкусовата промишленост в ЕС – дръжки за врати с антибактериално покри- тие. Иновационното покритие е тествано и сертифицирано според ISO22196 за ефективност в борбата с Метицилин резистентен Ста- филококус ауреус (МРСА)! Дръжките на вратите задържат мръсо- тия, пот и мазни наслоявания, създавайки благоприятна среда за развитието на бактерии. Покритието унищожава 99 % от познати- те бактерии за 24 часа и значително намалява техните темпове на растеж! Този месец покритието ще навлезе на българския пазар върху дръжки за врати с търговското име Abloy Active. Ще бъде на- лично в бяло и сиво. Повече информация можете да намерите при официалния представител Abloy Oy за България „Интеза“ ООД.