търсене ТЪРСЕНЕ

анкета АНКЕТА

Откъде разбрахте за нас?
Интернет 35.21%
Радио 22.54%
Списание/брошура 4.23%
Друга фирма 18.31%
Приятел 19.72%
Благодарим ви!
Гласувай
twitter
Интелигентна сигурност с електромеханичната брава FIAM X1R

Интелигентна сигурност с електромеханичната брава FIAM X1R

09.06.2014

        В света на жилищните врати се появява една малка революция, която коренно ще промени навиците ни.   Вратите започват да ни разпознават – отварят се, когато пристигаме и се затварят веднага щом влезнем в дома си. Всичко е автоматично и безопасно. Това става благодарение на електромеханичната брава на италиански я производител FIAM&nbs..

 
 
ПРОМОЦИЯ на HIGH SECURITY патрон MUL-T-LOCK

ПРОМОЦИЯ на HIGH SECURITY патрон MUL-T-LOCK

31.05.2014

                     HIGH SECURITY патрон - платформа "Classic" на MUL-T-LOCK.                 10-щифтов телескопичен заключващ механизъм.          &nb..

 
 
ОГНЕУПОРЕН СЕЙФ за защита на  ДИГИТАЛНИ НОСИТЕЛИ

ОГНЕУПОРЕН СЕЙФ за защита на ДИГИТАЛНИ НОСИТЕЛИ

14.05.2014

    Огнеупорните сейфове са устойчиви на извънредно високи температури, които съпровождат ситуации на пожар. Те са с тяло от двойни стоманени стени и специален изолационен материал с огнеупорни качества  „STYRONITE F”. Огнеупорните сейфове в категорията DATA-SAFE (защита на електронни носители)  притежават допълнителна вътрешна конструкция с вр..

 
 
FAB 200RS - НОВА ПАТЕНТОВАНА ПЛАТФОРМА

FAB 200RS - НОВА ПАТЕНТОВАНА ПЛАТФОРМА

22.11.2013

FAB 200RS е високо секретен патрон с легална и техническа защита, произведен във фабрика с над стогодишна история и създаден от инженери, успели да вплетат в едно традициите на старите чешки майстори и върховите технологични постижения на световния лидер в заключващите системи ASSA ABLOY.        Технически характеристики   Висока секретност, ко..